PERSONVERNERKLÆRING

Sist oppdatert: 5. mai 2022

Gyldig fra: 5. mai 2022

Sist oppdatert: 5. mai 2022

GENERELT

Som databehandler har vi en juridisk forpliktelse i henhold til gambling regelverket til å behandle personopplysninger fra spillere for å tillate dem å delta i spill og tilleggstjenester. Denne Personvernerklæringen forklarer hvilke personopplysninger vi samler inn fra spillere, grunnlaget for det som samles inn, og hvordan det vil behandles.

Nettstedet www.slotwolf.com («Kasino», «Nettsted», «Selskap», «Vi», «Oss», «Vår») eies og drives av N1 Interactive Ltd, et selskap inkorporert med henhold til lovene i Malta med registreringsnummer C 81457 og registrert adresse på 206, Wisely House, Old Bakery Street, Valletta VLT1451, Malta.

Hvis du har andre spørsmål angående denne Personvernerklæringen eller beskyttelsen av dine opplysninger, vennligst kontakt vår databeskyttelsesansvarlig (DPO) på  dpo@n1interactive.com

Ved å registrere en spillerkonto på Nettstedet bekrefter du ditt samtykke i denne Personvernerklæringen. Hvis du ikke godtar vilkårene i denne Personvernerklæringen og ikke ønsker å gi oss personlig informasjonen vi krever, vennligst ikke bruk denne nettsiden.

Vær oppmerksom på at denne personvernerklæringen utgjør en avtale mellom deg og Selskapet. Vi kan modifisere denne erklæringen fra tid til annen. Selv om vi gjør vårt beste for å varsle deg om slike endringer, anbefaler vi at du sjekker og går igjennom denne erklæringen regelmessig. Fortsetter du å bruke Nettstedet og/eller tjenestene, vil det anses at du samtykker i Personvernerklæringen. 

INFORMASJONEN VI SAMLER INN

Personopplysningene vi kan be om å bruke og behandle skal inkludere, uten begrensning:

  • a) All informasjon du oppgir ved å fylle ut skjemaene på kontoregistreringssidene våre, samt alle andre opplysninger som du videre oppgir via Nettstedet eller e-post (f.eks. for- og etternavn, fødselsdato, e-postadresse, telefonnummer);
  • b) Korrespondanse med oss via Nettstedet, e-post, nettchat eller andre kommunikasjonsmidler;
  • c) All transaksjonshistorikk tilknyttet spillerkontoen, enten via Nettstedet eller via andre kommunikasjonsmidler;; 
  • d) Påloggingsinformasjon og detaljer, inkludert trafikkinformasjon, GeoIP-lokasjonsdata, nettleser-/enhetsdata, nettlogger, aktivitetslogger og annen trafikkinformasjon registrert i systemet vårt;
  • e) Dokumentasjon og bevis som vi har bedt om for å verifisere kontoen din, for å behandle innskudd eller uttak og for å utføre anti-svindelkontroll (på vårt eget initiativ eller som påkrevet ved gjeldende lovverk). Slike bevis kan omfatte skannet pass, lønnsslipper, kontoutskrifter osv.
  • f) Deltakelse i undersøkelser eller andre kundevurderinger som vi kan utføre fra tid til annen.
HVORDAN VI BEHANDLER DINE OPPLYSNINGER

Vi behandler personopplysningene vi samler inn fra deg, for å kunne levere våre tjenester. Vi vil bruke dine opplysninger for å:

  • a) Behandle innsatser og transaksjoner. Dette omfatter din kredittkortbruk og nettbaserte betalingssystemer;
  • b) Levere spill- og andre tjenester som du søker fra Nettstedet vårt; 
  • c) Levere kundestøtte, som for eksempel bestå med opprettelsen og administrering av din konto; 
  • d) Identifisere og utføre nødvendig verifiseringsundersøkelser;
  • e) Levere informasjon om våre kampanjetilbud til registrerte spillere, eller levere markedsføringsinformasjon fra våre utvalgte forretningspartnere, samarbeidspartnere og tilknyttede selskaper (kun hvis spillere spesifikt har samtykket i å motta slikt markedsføringsmateriale); 
  • f) Overholde juridiske forpliktelser, dvs. etterleve lover som hindrer hvitvasking (AML) og bekjempe terrorfinansiering (CFT);
  • g) Overvåke og undersøke transaksjoner med det formål om å forhindre svindel, misbruk av vilkår, hvitvasking og andre ulovlige eller uregelmessige spillaktiviteter;
  • h) Analysere kundetrender gjennom markedsundersøkelser (deltakelse i undersøkelser er ikke obligatorisk, og du kan alltid velge å ikke delta);
  • i) Utføre undersøkelser og statistisk analyse av innsamlet data.
MARKEDSKOMMUNIKASJON

Med mindre du har valgt å ikke motta markedsføringsmateriale, kan vi bruke dine personopplysninger, inkludert din e-postadresse og telefonnummer, til å sende deg markedsføringsmateriale angående produkter, tjenester og kampanjer. Dette kan omfatte informasjon om produkter og tjenester fra våre forretningspartnere, for eksempel kasinospillleverandører. 

Hvis du ikle lenger ønsker å motta markedsførings- og reklamemateriale, kan du velge dette i innstillingene i din spillerkonto eller ved å kontakte vår kundestøtte på support@slotwolf.com

Vær oppmerksom på at ved å akseptere konkurransepremier eller gevinster fra oss, samtykker du i bruken av navnet ditt og/eller kallenavnet til markedsførings- og reklameformål uten ytterligere godtgjørelse, med mindre der det er forbudt ved lov.

INNSAMLING AV PERSONOPPLYSNINGER

Vi skal ikke samle inn personopplysninger om deg uten ditt samtykke. Vi kan imidlertid samle automatisk inn visse opplysninger om deg når du har opplyst slik informasjon gjennom bruk av våre tjenester og gjennom din interaksjon med oss.

Vi kan også på lovlig vis motta visse personopplysninger fra nettleverandører og tjenesteleverandører, for eksempel svindelforebyggende selskaper. I tillegg forbeholder vi oss retten til å bruke tjenestene til tredjepartens leverandører for å yte teknisk støtte, for å behandle dine nettbaserte transaksjoner og levere spillinnhold. 

Vær klar over at vi kan få tilgang til all informasjon du eventuelt oppgir til slike leverandører, tjenestetilbydere og tredjeparts e-handelstjenester. Vær trygg på at vi vil bruke og beskytte alle personopplysninger som er samlet inn på denne måten, som angitt i denne erklæringen. All informasjon som du oppgir vil kun bli delt med tredjeparter utenfor selskapet i henhold til denne personvernerklæringen, og vi skal ta alle nødvendige skritt for å sikre at våre avtaler med tredjeparts tjenesteleverandører alltid beskytter dine personopplysninger.

DATAMOTTAKERE

Vi kan videreformidle opplysninger som du har gitt til andre enheter innenfor våre selskaper og til våre forretningspartnere. Disse selskapene omfatter våre morselskaper, deres morselskaper og alle datterselskapene til disse selskapene, samt andre selskaper som vi samarbeider og har nødvendige avtaler med. Databehandling av dine opplysninger kan utføres av Selskapet eller av en annen enhet innenfor våre selskaper, som kan bruke en tredjepart for å oppfylle slike behov for databehandling.

Selskapets ansatte, mer spesifikt databeskyttelsesansvarlig, hvitvaskingsansvarlig, betalings- og anti-svindelanalytikere, kundeserviceagenter, ansatte i kundeoppbevaringsteamet, VIP-spillerledere samt andre utvalgte ansatte, skal også ha tilgang til dine personopplysninger med formål om å utføre sine plikter og gi deg assistanse. 

Våre ansatte som har tilgang til, eller er knyttet til behandlingen av spillerens personopplysninger, har signert taushetserklæring for å respektere den konfidensielle karakteren til spillerinformasjon i henhold til gjeldende lover om spill, databeskyttelse og personvern.

For å kunne gi deg en effektiv tjeneste, kan vi og andre tjenesteleverandører ha behov for å overføre personopplysningene dine fra ett land til et annet land i EU og Det europeiske frihandelsforbund (EFTA) og også til noen databehandlere som ligger utenfor Det europeiske økonomiske samarbeidsområde (EØS). Ved å benytte dette nettstedet og kommunisere elektronisk med oss, godkjenner du og godtar vår (eller våre leverandørers eller underleverandørers) behandling av dataene dine i disse landene. Vi skal alltid gjøre vårt beste for å sikre at informasjonen og dataene dine behandles trygt og i henhold til denne personvernerklæringen.

VIDEREFORMIDLING AV DATA TIL TREDJEPARTER

Vi hverken selger eller leier ut personopplysningene dine til tredjeparter. 

Vi kan oppgi dine personopplysninger hvis det er påkrevet av lov, forskrift, annen juridisk stevning eller ordre. Vi kan også avsløre dine personopplysninger til et regulerende eller rettshavende byråer hvis vi mener det er nødvendig for å beskytte de legitime interessene til selskapet, dets kunder eller en tredjepart.

Personopplysninger vil kun utleveres til tredjeparter i følgende tilfeller:

  • a) Der vi er forpliktet til å gjøre det ved lov;
  • b) Hvis Nettstedet trenger å dele data med sine betalingsbehandlere for å utføre betalingstransaksjoner i samsvar med deres personvernerklæringer. (De fleste bankkorttransaksjoner behandles av Trustly hvis personvernerklæring gjelder slike transaksjoner. Transaksjoner kan også behandles av Bambora eller Paysafe );
  • c) For å overholde våre juridiske og regulatoriske plikter og ansvar overfor relevante lisenser og regulatoriske myndigheter, samt alle plikter og ansvar i henhold til annen gjeldende lovverk og til andre gjeldende regulatorer i andre myndigheter;
  • d) Når selskapet mener at formidlingen er nødvendig for å beskytte selskapets eller spillerens sikkerhet, eller andres sikkerhet, skal det undersøke svindel eller svare på en forespørsel fra myndighetene;
  • e) Hvis våre tjenesteleverandører for markedsføring krever dataene for å utføre oppgavene sine;
  • f) Til enhver tredjepart med spillerens forhåndssamtykke til å gjøre det.

Vi bruker tredjeparts databehandlere for å behandle begrensede personopplysninger på våre vegne. Slike tjenesteleverandører støtter nettstedet, spesielt knyttet til hosting og drift av nettsidene, markedsføring, analyser, forbedring av nettsidene og sending av nyhetsbrev på e-post. Vi skal sørge for at overføringen av personopplysningene til mottakeren er i samsvar med gjeldende databeskyttelses lovgivning og at de samme forpliktelsene pålegges behandleren som er pålagt oss i henhold til den respektive tjenesteavtalen.

Nettstedene våre kan også inneholde funksjoner fra sosiale medier (f.eks. «del»- eller «lik»-knapper). Slike funksjoner leveres av tredjeparts sosiale medieplattformer slik som Facebook. Der data samles inn på denne måten, styres behandlingen av personvernreglene av de respektive sosiale medieplattformene.

I tillegg til det ovennevnte kan vi også oppgi personopplysninger hvis vi tilegner oss nye virksomheter. Skulle selskapet gjennomgå endringer i strukturen som en sammenslåing, oppkjøp av et annet selskap eller delvis oppkjøp, er det mest sannsynlig at våre kunders personopplysninger vil inkluderes i salget eller overføringen. Vi vil, som en del av vår erklæring, informere spillerne våre via e-post før vi utfører slik overføring av personopplysninger.

Vær oppmerksom på at innholdet vårt kan lenke til tredjeparts nettsteder for å gi relevante referanser. Vi er ikke ansvarlige for slikt eksternt innhold, som kan inneholde separate regler for personvern og datautlevering.

OPPBEVARING AV DATA

Som angitt under våre vilkår og betingelser, kan både du og kasinoet bestemme å få spillerkontoen din stengt når som helst. Etter stenging av kontoen din, skal vi lagre dine personopplysninger så lenge det kreves av lov. Disse dataene skal bare brukes dersom de kreves av myndigheter i tilfeller av henvendelser angående økonomiske og skattemessige registre, svindel, pengehvitvasking eller etterforskning av annen ulovlig aktivitet.

Vi kan også beholde anonymiserte derivater av dataene dine for å forbedre innholdet og markedskommunikasjonen vår der ingen automatisert beslutningstaking er involvert.

Vær oppmerksom på at vi er forpliktet til å oppbevare personopplysninger om spillere som er samlet inn under registreringen og alle data som videreformidles i løpet av driftsperioden til en spillerkonto i minst fem år fra siste spillertransaksjon eller kontostenging på grunn av lovene om pengehvitvasking i lisensierte spilljurisdiksjoner i den Europeiske union, er v. Derfor kan ikke forespørsler om sletting før utløpet av denne perioden godtas.

DIN DATASIKKERHET

Vi erkjenner herved at når vi samler inn og behandler dine personopplysninger med formål om å administrere spillerkontoen din, er vi bundet av strenge lovbestemmelser om beskyttelse av personopplysninger.

Følgelig sørger vi for å beskytte dine personopplysninger og respektere ditt personvern i samsvar med beste forretningspraksis og gjeldende regelverk. Vi er forpliktet til å tilby sikre tjenester til spillere, og vi vil ta alle rimelige skritt for å sikre at all data du har sendt til oss, forblir trygg.

Spillerkontoer kan kun fås tilgang til med spillerens unike ID og passord. Du kan også sette opp tofaktorautentisering (2FA) som ekstra beskyttelse mot uautorisert bruk av kontoen din. Du er ansvarlig for å holde påloggingsinformasjonen din hemmelig og sørge for at ingen andre får tilgang til den. 

DINE RETTIGHETER

Databeskyttelsesloven gir deg, som et datasubjekt, visse rettigheter under visse omstendigheter. I henhold til loven har du rett til å:

  • Be om korrigering av dine personopplysninger - Dette betyr at hvis noen personopplysninger vi har om deg er ufullstendige eller feilaktige, har du rett til å få disse rettet. Vær oppmerksom på at vi kan kreve at du fremlegger bevis og dokumentasjon (som for eksempel din ID-dokumentasjon eller bevis på adressen) for å støtte forespørselen din. Den kan avvises på grunn av våre juridiske forpliktelser. 
  • Be om sletting av dine personopplysninger - Dette betyr at du kan be om sletting av dine personopplysninger der vi ikke lenger har et juridisk grunnlag for å fortsette å behandle dem eller beholde dem. Vær oppmerksom på at denne retten ikke er absolutt – noe som betyr at vi ikke er i stand til å tilfredsstille forespørselen din der vi er forpliktet i henhold til en juridisk forpliktelse til å beholde dataene, eller der vi har grunn til å tro at oppbevaring av data er nødvendig for at vi skal kunne forsvare oss i en juridisk tvist; 
  • Protestere mot behandlingen av dine personopplysninger der vi stoler på våre legitime interesser (eller de av en tredjepart) for å behandle dataene dine og du føler at vår behandling av dataene dine på en slik måte påvirker dine grunnleggende rettigheter og friheter. I noen tilfeller kan vi imidlertid være i stand til å demonstrere at vi har et overbevisende legitimt grunnlag for å behandle dataene dine som kan overstyre dine rettigheter og friheter. Du kan sende inn dine innvendinger mot behandlingen av dine personopplysninger på grunnlag av de ovennevnte legitime selskapsinteresser ved å kontakte vår DPO; 
  • Be om begrensning av behandlingen av dine personopplysninger – du kan be oss om å midlertidig utsette behandlingen av dine personopplysninger i ett av følgende tilfeller: (a) der du vil at vi skal bekrefte nøyaktigheten til dataene, (b) der vår bruk av dataene er ulovlig, men du ønsker ikke at vi skal slette dem, (c) der du vil at vi oppbevarer dataene dine selv når vi ikke lenger trenger dem, for at du skal kunne etablere, utøve eller forsvare juridiske krav, eller (d) der du har protestert mot bruken av dataene dine, men vi må bekrefte om vi har overordnede legitime grunner til å bruke dem; 
  • Be om overføring av dine personopplysninger (dvs. data portability) – Dette betyr at du kan be oss om å gi deg visse data vi behandler om deg, slik at du kan overføre dem til en annen kontrollør. Denne rettigheten gjelder kun for data innhentet via automatiserte midler som du opprinnelig ga samtykke til at vi kan bruke, eller hvor vi brukte dataene til å utføre våre forpliktelser i henhold til en avtale med deg; 
  • Trekke tilbake samtykket ditt når som helst der vi er avhengige av ditt samtykke til å behandle dataene - "Opting out" eller det å trekke tilbake samtykket ditt vil ikke påvirke lovligheten av behandlingen utført av oss frem til det tidspunktet du trekker tilbake samtykket. Å trekke tilbake ditt samtykke betyr at du fremover ikke lenger ønsker at vi skal behandle dataene dine på en slik måte. Dette betyr at du ikke lenger skal gi samtykke til at vi gir deg visse tjenester (som for eksempel markedsføring). Du kan når som helst trekke samtykket ditt tilbake gjennom kontoinnstillingene på nettstedet; 
  • Sende inn en klage til tilsynsmyndighetene; 

For å utøve rettighetene dine som oppgitt ovenfor, kan det hende vi må be om spesifikk informasjon om deg for å hjelpe oss med å bekrefte identiteten din. Dette er et sikkerhetstiltak for å sørge for at vi er sikre på at personen vi leverer dine personopplysninger til, virkelig er deg.

Vi skal gjøre vårt beste for å svare på alle legitime forespørsler innen en måneds periode fra innsending av forespørselen. Hvis forespørselen din er spesielt kompleks, eller hvis du har sendt inn flere forespørsler i løpet av en viss periode, kan det ta oss litt lengre tid. I slike tilfeller skal vi varsle deg om denne utvidelsen.

KONTAKT OSS

Du kan alltid kontakte oss angående denne erklæringen hvis du ønsker å:

  • a) Bekrefte nøyaktigheten av personopplysningene vi har samlet inn om deg; 
  • b) Forhøre deg om vår bruk av dine personopplysninger;
  • c) Forby fremtidig bruk av dataene dine til direkte markedsføringsformål;
  • d) Oppdatere eller korrigere all informasjon du har gitt oss (i slike tilfeller skal du fremlegge alle bevis vi kan rimelig kreve for å gjennomføre slike endringer). Vær oppmerksom på at det er ulovlig å gi oss falsk informasjon om deg, og det er ditt ansvar å sørge for at vi alltid er oppdatert med dine riktige opplysninger.
  • e) Trekke tilbake samtykke. I tilfeller hvor vi er avhengige av ditt samtykke for behandling av personopplysninger, har du rett til å trekke tilbake samtykket ditt når som helst.

Vi har utnevnt en databeskyttelsesansvarlig (“DPO”) som er ansvarlig for å ta opp spørsmål i henhold til denne personvernerklæringen. Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, vennligst kontakt DPO på dpo@n1interactive.com

I henhold til artikkel 77 i GDPR, har du i tillegg rett til å sende inn en klage knyttet til databehandlingen din til en tilsynsmyndighet, spesielt i medlemsstaten der du er bosatt, jobber eller sted der den påståtte krenkelsen skjedde.

RETNINGSLINJER FOR INFORMASJONSKAPSLER

Når du besøker nettstedet, samler systemet vårt automatisk inn informasjon om besøket ditt, for eksempel nettleseren din, IP-adressen og det henvisende nettstedet. Innsamlingen kan foregå i samarbeid med våre plattformleverandører og partnere. Vi kan motta generelle demografiske data eller bruksdata om besøkende på Nettstedet vårt fra dem. Vi bruker ikke automatisk innsamlet informasjon for å identifisere deg personlig uten å motta ytterligere samtykke.

For å samle inn den ovennevnte informasjonen bruker vi informasjonskapsler og lignende sporingsverktøy. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din datamaskin eller utstyr når du besøker våre nettsider. Noen av informasjonskapslene er avgjørende for at Nettstedet skal fungere; andre forbedrer opplevelsen din på Nettstedet og hjelper oss med å levere bedre tjenester. Nedenfor er ulike typer informasjonskapsler vi bruker og deres formål.

Nødvendige informasjonskapsler: aktiverer navigering og grunnleggende funksjonalitet på nettsidene, for eksempel tilgang til medlemsområdet på Nettstedet.

Funksjonelle informasjonskapsler: tillater oss å analysere din bruk og dine valg på nettstedet (f.eks. øktnøkkel, språk eller region), slik at vi kan lagre disse innstillingene og tilby deg en mer tilpasset opplevelse.

Informasjonskapsler for markedsføring: tillater oss å måle hvor effektiv markedsføringen vår er. Disse informasjonskapslene leveres av våre partnere for å spore nettstedbesøk og nye spillerregistreringer fra annonsene. Vi deler ikke dine personopplysninger (som for eksempel navn eller e-post) til tilknyttede partnere, bortsett fra besøksdata som samles inn direkte av slike informasjonskapsler for markedsføring. Data om dit nettstedsbesøk kan imidlertid være knyttet til andre personopplysninger samlet inn gjennom andre kilder av leverandørene. Den sistnevnte eksterne databehandlingen er styrt av personvernerklæringen og retningslinjene til disse tredjeparts leverandørene.

I tillegg til det ovennevnte, bruker vi en rekke tredjeparts tjenesteleverandører som også setter informasjonskapsler på denne nettsiden, for å kunne levere tjenestene de tilbyr oss. Slike tjenester inkluderer, men er ikke begrenset til, å hjelpe oss med å forbedre opplevelsen din ved å spore aktiviteten din på Nettstedet, måle effektiviteten av Nettstedet og effektiviteten av markedsføringskampanjene våre.

De fleste nettlesere godtar informasjonskapsler automatisk. Hvis du foretrekker det, er det mulig å blokkere noen eller alle informasjonskapsler, eller å slette informasjonskapsler som allerede er satt ved å endre nettleserinnstillingene dine. Vi anbefaler imidlertid at du ikke blokkerer eller sletter informasjonskapslene dine siden dette kan begrense din bruk av Nettstedet vårt. 

NETENT-SPILL

Når du spiller kasinospill utviklet av NetEnt, gjelder også NetEnts personvernerklæringen. Denne retningslinjen kan du finne på her

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Ved å bruke nettstedet vårt godtar du våreretningslinjer for bruk av informasjonskapsler.